شو روم تاو

نویسنده

پروژه تاو

طراح: پوران احمدوند

اجرا: پوران احمدوند

ناظر پروژه: علی هنرور

سال ساخت:1400

پروژه مذکوربه صورت کاملا مسطح و سقف کاذب (کناف) در راستای طراحی شوروم تجهیزات آشپزخانه به تیم طراحی محول گردید. واحد تحویل داده شده از 3 طرف دارای جداره های کاملا شیشه ای است که این موضوع خود چالشی برای این پروژه محسوب میگردید.

چرا که تابش نور به روی اجناس و کابینت ها در طولانی مدت مساله ای مهم تلقی میگردید. از طرفی برای کارفرمای این مجموعه پوشانیده شدن این جداره ها مد نظر نبود چرا که قرارگیری تعداد بیشتر اجناس در اولویت این پروژه قرار داشت.

در این شوروم قرار به جانمایی سه برند تخصصی جهانی در حوزه ی تجهیزات آشپزخانه در سه آشپزخانه ی جداگانه مطرح گردید.

لذا طراحی این سه برند در سه سطح با توجه به کیفیت و قیمت تقسیم بندی شدند.

سطح 1:محصول لاکچری و تاپ مجموعه  top luxury , سطح 2: محصول HIQU , سطح 3:excellent

موضوع حائز اهمیت در این پروژه ترکیب red curpet  و اوریگامی می باشد که منجر به امتداد کف روی دیوار متحرک و سقف میباشد که اتصال این سیر بصری توسط رنگ مشکی و لاین لایت های این سطح صورت پذیرفت.

برای حفظ بهترین دید بصری این برج که پنجره های جنوبی تین واحد محسوب می شد،قسمت  VIP  را با دیواری که 360 درجه قابلیت چرخش دارد جدا گردیده است.این دیوار قابلیت انعطاف پذیری به فضا و عدم محصور شدن پنجره ی جبهه ی جنوبی برای کل مجموعه ، قابلیت کاربرد  TV در هر دو فضای مجموعه را امکان پذیر نمود.که خود نقطه ی عطفی در این پروژه می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *