آغاز فنگ شویی

نویسنده

[vc_row css=”.vc_custom_1512513206217{margin-top: 2% !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”5328″ alignment=”right” css=”.vc_custom_1593254292665{padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1593254303040{margin-top: -15% !important;}”]آغاز فنگ شویی

 

 

http://designtvir.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”5327″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

مقالات طراحی داخلی فنگ شویی در معماری

آغاز فنگ شویی از کجاست؟
فنگ شویی از چه وقت در دکوراسیون و طراحی داخلی مورد توجه قرار گرفت؟
از روزگاران بسیار دور، بشریت همواره در تلاش بود‏ تا به گونه‏ای سکنی گزیند که خود را از گزند وقایع قدرتمندی چون: آتشفشان، سیل، زلزله و بیماری‏های واگیردار حفظ کند.
بدین منظور راه‏های زیادی را آزمود و تجربه‏ های فراوانی اندوخت.
حاصل این موشکافی‏ های صبورانه، ظهور تفکر و عملی بود که در طول قرون متمادی، موجبات رشد و توسعه علوم مختلف را فراهم ساخت.
در همین راستا اصول “فنگ‏شویی” نیز طی سال‏ها مشاهدات عمیق و خردمندانه، تصفیه و پالوده گشت.
در مقالات طراحی داخلی می بینیم که امروزن نقش فنگ شویی در معماری و طراحی داخلی انکار ناپذیر است.

آسمان و زمین

فنگ‏شویی اصطلاحی تقریبا مدرن است.
واژه‏ های اولیه چینی که برای توصیف فنگ‏شویی به کار می‏رفت “هام (Ham)” و “یو (Yu)” بود.
هام به معنای اتصال با کالبدهای آسمانی و دریافت انرژی از آن‏ها، و یو به معنای اتصال و ارتباط زمین و کهکشان با هم است.
آنچه به روشنی از این اصطلاح قدیمی دریافت می‏شود این است: وجود اندیشه ‏ای که بر پایه‏ ی امکان خلق اتصالاتی میان زمین و کیهان استوار بود.
این اندیشه را امروزه فنگ‏شویی می‏ نامند.

از دیدگاه چینیان، این انسان است که میان آسمان و زمین ایستاده و آن‏ دو را به یکدیگر وصل می‏کند.
این ادراک در قلب تاریخ ریشه‏ ای عمیق دوانده و با مفهوم فنگ‏شویی پیوند جدایی‏ ناپذیری دارد.

آنچه فنگ‏شویی را از گذرگاه تاریخ عبور داد و به دست ما رساند، نقل سینه به سینه اسرار و رموز آن از استاد به شاگرد بود.
در حقیقت فنگ‏شویی سنتی است که به صورت شفاهی به ما میراث رسید، نه مکتوب.
آنچه استاد به شاگرد می‏ آموخت (در چهار سطح یا مرحله اصلی) تنها بسته به قضاوت استاد و قابلیت شاگرد بود، و از هیچ قاعده و قانونی تبعیت نمی‏کرد.

نظریه‌ی فنگ‌شویی رابطه بین کیهان و انسان‌ها را بررسی می‌کند.
هدف آن ایجاد وحدت میان زمین، آسمان، انسان و ماده از طریق نیروی “تاچی (نهایت مطلق)” است.
چینی‌های باستان اعتقاد داشتند که ایجاد این وحدت، “چی (نیروی حیاتی)” را در موجودات جاندار و بی‌جان جاری می‌سازد و موجب بروز اتفاقات مثبت و سازنده می‏گردد و بالعکس، فقدان جریان چی اختلال، نگرانی و اتفاقات منفی را به همراه دارد.

در واقع فنگ‌شویی با جلوگیری از اتلاف انرژی منابع و همین‌طور ایجاد انرژی‌های مثبت در اطراف انسان، رابطه‌ای متعادل و موزون بین انسان و محیط پیرامونش برقرار می‌کند، و انسان درمی‏یابد که با محیط اطرافش یکی است و ارتباط درونی بین عوامل را درک می‏کند. و این همان اصولی است که معماری پایدار امروزی بر آن تاکید دارد.

تاریخ کهن و اصول ابدی فنگ شویی، الگوهای تغییری که از تعادل ین و یانگ نشات گرفته، نظام‌های تشخیص ۹گانه و ۸گانه، عددشناسی چینی، طرح‌های زمان، انرژی‌های ۵گانه، عناصر ۵‌گانه، کهکشان‌ها، حرکت انرژی در فضای داخلی و تزئینات داخلی آن، دمسازی آسمان و زمین، اساس آموزش یک استاد فنگ‌شویی است.

 

نگاهی به خانه‌های خود و اطرافیانتان بیندازید.
اتاق‌های منازل در ساختمان های مختلف ، میدان‌های انرژی هستند و احساس شما در خصوص آن‌ها بسیار عمیق است، که توجیهی بسیار بالاتر از نگرش ساده به تزئینات داخلی را می‌طلبد.

به اتاقی که در این عکس می بینید توجه کنید.

آغاز فنگ شویی

اگر وارد این اتاق ‌‌شوید بی‌درنگ مکانی را برای نشستن می‌یابید یا اینکه به دنبال جایی برای نشستن می‌گردید؟ وضعیت اتاق برای شما راحت است یا ناراحت‌کننده؟ مسلماً در این خصوص واکنش هر فردی متفاوت خواهد بود. چرا که واکنش‌ها اولاً از نیروی قدرتمند _و متفاوت_  شخصیت افراد نشات می‌گیرند و ثانیاً با حدس‌ها و تصوراتی که حین اقامت در اتاق به ذهن متبادر می‏شوند، ارتباط مستقیم دارند.

حدس‏هایی مانند اینکه: استفاده‌‌ی شما از هر اتاقی چیست؟ آیا قصد اقامت در اتاق را دارید یا فقط از آن می‌گذرید. در اصل، بسته به اینکه چه استفاده‌ای از اتاق خواهید برد واکنش‌هایتان متفاوت خواهند بود. نقشی که انرژی در زندگی ما ایفا می‏کند، عمیقاً احساسات ما را نسبت به رنگ‏ها، نورها، وسایل فلزی و راهروهایی که درهای‌آن باز است تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. و این احساسات چیزی بیش از یک حس عاطفی زودگذر هستند و در واقع علائم و نشانه‌های سلامتی به‌شمار می‌روند. به عنوان مثال احساستان به شما می‌گوید که اگر در جایی بنشینید که پشتی درستی ندارد ممکن است از پشت ضربه بخورید. یا اگر پنجره‏ی بالای تخت شما باز باشد، خوابتان آشفته خواهد شد.

هر یک از ما بیشتر اوقات مشابه این پیام‏ها را دریافت و تجربه می‏کنیم. این پیام‌ها نشاندهنده‏ِی تعاملی عمیق میان ما و محیط زیستمان است، و اظهار می‏دارد انرژی‌هایی که ما را احاطه کرده‏اند نقش ویژه‏ای در شکل‏دهی زندگی امروز و فردایمان ایفا می‏کنند.

 

اصل یانگ

معماران فنگ‌شویی می‌باید مشاهدات و تفسیرهای انباشته‌شده‌ای که نشات گرفته از عملکرد هنر آن‌ها در طول قرون است را در نظر بگیرند.
این عمل نه تنها باید موقعیت و جنبش و واقعیت‌های ملموسی چون زمین، آب و رنگ را شامل شود، بلکه همچنین باید نیروهای نامرئی را نیز دربربگیرد، مثل مغناطیس، زمان، تغییر و دگرگونی.
در اکثر موارد،  معماری که فنگ شویی در آن در نظر گرفته می شود شامل اصولی است که اغلب معماران به آن اعتقاد دارند.
مثلا  تهویه هوای مطبوع و استفاده از نور طبیعی و فضای وسیع.
روش چیدمان منزل در روش معماری فنگ شویی تمامی جنبه‌های فضاهای کاری و زندگی را در بر می گیرد.
این فضاها عبارتند از اتاق خواب‌ ،حمام‌ ،آشپزخانه‌ ،باغ‌ و فضاهای بیرونی.

آغاز همه چیزها

لائوتسه خردمند چینی در دائوجینگ می‌گوید: “شناختِ آغازازلی، جوهره راه است.
” (ادراک او از منشاء تمام موجودات که با مراقبه‌ی دقیق جهان طبیعی به دست آمده، همگی در قالب شعرهایی که سروده‌ی خودش است در مجموعه‌ای به نام ده هزار چیز گردآوری شده است.)

در گذشته مشاهدات علمی جهان غرب، اساساً بر رفتارهای بیرونی موضوعات مادی متمرکز بود، اما سنن چینی از آن‌چه نادیدنی بود آگاه شده و ظرفیت نامحدود جهان هستی را درک کردند.
امروزه به چنین برداشتی، به غلط، نام‌هایی منفی همچون تهی (void) یا لاشیئیت ) nothingness) می‌دهند که خلائی تاریک و فاقد حیات را تداعی می‌کند.
در حالی که معنی آن کاملاً خلاف این است؛ معجزه ظهور همه چیز، در پس اسرار نیستی آن نهفته است.
درست مانند این که وقتی آسمان صاف است بگوئید در آسمان هیچ چیز نیست.
در حالی که واضح‌ترین چیزی که وجود دارد و نیستی مطلق را انکار می‌کند وجود خود آسمان است.
به عبارت بهتر مفاهیم بودن و نبودن مفاهیمی مکمل هم‌اند، نه مکذب هم. هستی از دل نیستی سربرمی‌آورد.
درست مانند تخمکی که در آن هیچ نوع زندگی جریان ندارد.
وقتی همین هیچ با اسپرمی که آن هم هیچ نشانی از زندگی ندارد در هم می‌آمیزد، نقطه‌ای در دل نیستی ظاهر می‌شود که به دنبال تحول و دگردیسی، زندگی را می‌آفریند.

و این آغاز فنگ‌شویی است.

برای آشنایی با برترین معماران طراحی و معماری داخلی در ایران روی لینک ۱۰۰ برند برتر کلیک کنید.

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” border_width=”3″ accent_color=”#d1d1d1″ el_class=”rahmaninotshow”][vc_row_inner disable_element=”yes”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2579″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2579″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2579″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”3904,3905,3906,3907″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
اولین navigation menu here خود را ایجاد کنید
سبد خرید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
حساب کاربری من